VPS szolgáltatók összehasonlítása

Melyik a legjobb VPS szolgáltató, 2024. Május

9.8/10


1 vCore(2.60 Ghz)

2 GB

30 GB

Korlátlan adatforgalom

9 900 Ft/év

9.7/10


1 vCore

1 GB

25 GB

Korlátlan adatforgalom

16 510 Ft/év

9.6/10


1 vCore

1 GB

10 GB SSD

5 TB adatforgalom

22984 Ft/év


1 vCore 1 GB 20 GB 1 TB adatforgalom 15 088 Ft/év Tárhely.eu
1 vCore(2.00 Ghz) 512 MB 10 GB SSD Korlátlan adatforgalom 8 115 Ft/év XetHost

Minden esetben a legalacsonyabb csomagok vannak felsorolva.
Az árak bruttó árak, tartalmazzák az áfát.

Mi az a VPS?

A VPS a Virtual Private Server rövidítése, és lényegében a hagyományos tárhelyszolgáltatás és a dedikált szerver megoldások fuziója. A VPS-eket úgy hozzák létre, hogy a nagy teljesítményű fizikai szervereket kisebb részekre osztják, melyek önállóan képesek működni, elkülönített erőforrásokkal, amik a fizikai gép erőforrásán osztoznak.

Hogyan válasszuk ki a legjobb VPS szolgáltatót?

A legjobb VPS nélkül a sikeres weboldal üzemeltetésének komoly akadálya lehet. Hogyan lehet meghatározni a legjobbat? Kezdje azzal, hogy szem előtt tartja a következőket:

  • Rugalmasan és könnyedén testreszabható
  • Gbps internet kapcsolat
  • Előtelepített OS
  • Rendelkezésre állás
  • Biztonsági mentés

VPS árazás és érték

Egyesek kizárólag az ár alapján választják meg a VPS szolgáltatókat. Noha ez nem nagy stratégia, mindenképpen figyelembe kell vennie a funciókat is, de a legjobb szolgáltatók minden költségvetéshez csomagokat kínálnak, és bizonyos esetekben a hosszabb előfizetésekre való előfizetés további kedvezményekre jogosít.

Nagyon jó az olyan VPS csomag kiválasztása, amely megfelel az Ön aktuális igényeinek. De szerencsével cége idővel növekszik és bővül, és az Ön igényei változhatnak. Mivel az új webtárhely szolgáltatóra váltás komoly gondot jelent. Fontolja meg azt, amely bővíthető szolgáltatást kínál. Ez azt jelenti, hogy szükség esetén könnyen léphet egy másik csomagra. Az alacsony árak mindig kedvezőek, de ha az alacsony ár korlátozza a teljesítményt, memóriát vagy a tárhelyet, akkor biztosnak kell lennie abban, hogy az üzlet valóban megéri.

Ugyanezen vonalak mentén érdemes figyelni arra is, hogy mekkora adatforgalmat bonyolít le a weboldala. A legtöbb esetben nagyobb adatforgalmat magába foglaló csomag a drágább. Ez a tulajdonság, bár egyesek számára nem túl fontos, mások számára kritikus.

Néhány fontosabb jellemző, amikor a legjobb VPS minőségről van szó

A VPS minőségét számos olyan tényező befolyásolja, amelyeket fontos mérlegelni a döntéshozatali folyamat során.
A legjelentősebbek közül néhány a következő:

  • Üzemidő garancia
  • Dedikált erőforrások
  • Ügyfélszolgálat
  • Elhelyezkedés
Tartsa webhelye zökkenőmentesen működését egy szolgáltatóval, amely garantálja a jó rendelkezésre állást, a gyors betöltési időt és az egyszerű beállítást.